Wilt u telefonisch reserveren? Bel dan naar: 0316 372250 Reserveer online

Agenda

 

 

 

Vrijdag 24 t/m zondag 26 november

Wildweekend! Onze keukenbrigade heeft voor u een heerlijk drie- of viergangen wildmenu samengesteld. Daarnaast hebben we uiteraard ook gewoon a la carte. Hieronder vindt u alvast het wildmenu.

Wildmenu
Voorgerecht
Wilddrieluik: hertenhammetje met gegratineerde stoofpeer gevuld met roquefort, wildbitterbal met dip van grove Doesburgse mosterd en reepaté met cumberlandsaus.

Tussengerecht
Wildbouillon met bospaddenstoelengarnituur

Hoofdgerecht
Wilddrieluik: gebakken hert, haas en wildzwijn met saus van koffie-chocolade met stoofpeer

Nagerecht
Huisgemaakte apfelstrüdel met vanillesaus en pistachecrumble en stoofperenijs met slagroom
 

Alleen op reservering

 

 

 

 

 

 

 

 

-

 

 

 

 


Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen en geniet van onze culinaire en leuke activiteiten: