Wilt u telefonisch reserveren? Bel dan naar: 0316 372250 Reserveer online

Agenda

 

2 april (Voorjaarsmarkt)

Op zondag 2 april is het weer Voorjaarsmarkt in Zevenaar. Op deze dag zijn wij al vroeg geopend bij mooi weer, en krijgt elke tafel van ons een portie bitterbalen op het terras bij bestelling. Kom genieten in het voorjaarszonnetje op ons gezellige terras. Bij slecht weer gelden onze normale openingstijden en hebben wij een lekker Voorjaarsmenu!

 

9 april (Eerste Paasdag)

Op Eerste Paasdag verzorgen wij 's middags een lunch in de vorm van een heerlijk Italiaans totaalplateau, en 's avonds kunt u genieten van onze a la carte kaart met een speciaal gerecht buiten de kaart! 

Paaslunch
Heerlijk Italiaans totaalplateau zoals u die van De Minnarij gewend bent! We hebben een plateau samengesteld met diverse warme en koude hapjes om lekker te delen. Denk onder andere bijvoorbeeld aan breekbrood met diverse soorten dips en smeersels, Italiaanse vleeswaren, champignons in gorgonzola, carpacciobonbon, gamba's in knoflookolie en nog veel meer. Ook voor een dessert wordt gezorgd!

De Italiaanse paaslunch start om 12:00 tot 15:30, Kosten zijn 32,50 pp (exclusief drank)

Reserveren kan telefonisch 0316-372250 Of via www.minnarij.nl.

Alleen op reservering!

Tweede paasdag zijn wij gesloten.

 

---

27 april (Koningsdag)

Kom op donderdag 27 april vorstelijk genieten op Koningsdag in ons sfeervolle restaurant. Bij mooi weer is het ook goed toeven op ons zonnige terras!

 

---

14 mei (Moederdag)

Gezellig met uw moeder, oma, dochter of misschien wel zus of tante Moederdag vieren in ons sfeervolle restaurant? Dat kan! We verzorgen deze dag een heerlijke Italiaanse lunch met zowel hartig- als zoetigheden. Houd deze pagina in de gaten voor meer informatie.
 

---

18 mei (Hemelvaart)

Op donderdag 18 mei kunt u heerlijk genieten van de lekkerste aspergegerechten bij ons!

 

 

 

-

 

 

 

 


Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen en geniet van onze culinaire en leuke activiteiten: