Wilt u telefonisch reserveren? Bel dan naar: 0316 372250 Reserveer online

Kerst 2021

KERSTMENU EETHUISJE DE MINNARIJ 2021

Naast onze gewone a la carte kaart hebben we tijdens Kerst ook een speciaal Kerstmenu voor u samengesteld:

Voorgerecht vlees
Een drieluik van steaktartaar met truffelmayonaise, balsamico uitjes en gefrituurde schorseneren, een bitterbal van chorizo en gestoofde paprika en een bonbon van zachte hammousse met stukjes stoofpeer omwikkeld in coburgerham. 

Voorgerecht vis
Een drieluik van tonijnmousse met frisse tuinkruiden, een bitterbal van Hollandse garnaal met whiskeysaus en bladerdeeg gevuld met witvis, gamba’s, spinazie en zongedroogde tomaat met saffraanmayonaise. 

Tussengerecht
Een duo van dubbelgetrokken runderbouillon met kerrieroom en verse kruiden en kalfsragout met paddenstoelen. 

Hoofdgerecht vlees
Varkenshaas gevuld met witte stoofpeer omwikkeld in parmaham op een kruidenpuree met een ouderwets sausje van mosterd en appelstroop. 

Hoofdgerecht vis
Kabeljauw omwikkeld in parmaham op een puree van peterseliewortel met gebakken reuzengarnalen en een saus van gepofte paprika en rookmot. 

Nagerecht
Grand dessert: heerlijke zoete zaligheden met voor ieder wat wils. 

3-gangen 47,50
4-gangen 52,50

 

Het gaat hard met de reserveringen, dus reserveer tijdig! We werken zowel op Eerste als Tweede Kerstdag met twee lichtingen:
15:00 - 18:30
19:30 - ....

Denk eraan dat u op het tijdstip echt aanwezig bent. We hebben de tijd echt nodig, onder andere voor het scannen van de coronapas.

In verband met de coronamaatregelen zou dit nog kunnen wijzigen.

Ook zullen we met Kerst onze afhaalservice de Heren van de Minnarij een tweede leven geven. Zo is het mogelijk om plateau's, salades en soepen af te halen. Hierover hoort u snel meer!

 


Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen en geniet van onze culinaire en leuke activiteiten: