Wilt u telefonisch reserveren? Bel dan naar: 0316 372250 Reserveer online

Menukaart 

Voorgerechten
Koud

Breekbrood met knoflooksaus, kruidenboter en pesto.  €9,25 
Rundercarpaccio met pesto, balsamicostroop en Parmezaanse kaas. €17,75
Hertencarpaccio met hazelnootcrumble, rodeportstroop en oude brokkelkaas. €18,50
Wildtrio: wildbitterbal met mosterddip, hertencarpaccio, wildzwijnsham op suikerbrood met cumberlandsaus. €21,50
Visplank: diverse soorten gerookte vis. €18,75
Steaktartaar met truffelmayonaise, balsamicouitjes, toast en een koekje van Parmezaanse kaas. €19,95
Salade van gebakken ossenworst met Amsterdams zuur en gekaramelliseerde rode ui. €17,50

Warm
Slakken met kruidenboter. €11,50 
Bospaddenstoelen op toast overbakken met Parmezaanse kaas en truffelolie.  €16,95 
Zuurkoolkroket met kummel en mosterddip.  €12,95 
Coquilles met uitgebakken spek en saus van Pedro Ximenèz op puree van vergeten groenten. €17,50

Soepen
Tomatensoep met soepvlees. €8,25
Pompoensoep met pompoenolie.  €8,25 
Wildbouillon met bospaddenstoelen. €10,50

 

Hoofdgerechten
Vlees

Huisgemarineerde spareribs met knoflooksaus. €25,50
Varkenshaas met mosterdsaus op puree van vergeten groenten. €25,50
Kiprol gevuld met bospaddenstoelen en roomkaas omwikkeld in ham met saus van eekhoorntjesbrood. €25,50
Gebakken eend met gewelde pruimen en saus van kersenbier. €26,50
Duo van rundersukade en biefstuk met op puree van vergeten groenten en laurierjus. €34,-
Italiaanse runderstoof met roseval aardappelen met knoflook en rozemarijn, Parmezaanse kaas en truffelolie. €24,50
Hertenbiefstuk met saus van rodeport-steranijs op puree van vergeten groenten. €32,50

Vis
Kabeljauw omwikkeld in Parmaham op gestoofde zuurkool met saus van grove mosterd. €26,50
Scholfilet met gebakken bospaddenstoelen gegratineerd met Parmezaanse kaas met truffelolie en rucola. €25,50
Zalm met ravioli gevuld met bospaddenstoelen en saus van eekhoorntjesbrood. €25,50

Vega
Oosterse pompoenstoof met tomaat, ui, yoghurt, munt, kurkuma en koriander.   €23,50
Bospaddenstoelenhachee met puree van vergeten groenten.  €23,50

 

Nagerechten
Duo van chocoladetaart en chocolademousse met kersenijs en stukjes hazelnoot. €11,50
Vanille-ijs met warme kersen. €9,75
Tarte tartin van appel met kaneelijs. €10,95
Schwarzwalder kersentaart: chocoladecake met slagroom, kersen en kirschwasser. €10,95
Notencoupe: hazelnootijs, walnootijs, kaneelijs, stukjes hazelnoot en karamelsaus. €12,50
 

 

 


Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen en geniet van onze culinaire en leuke activiteiten: