Menukaart
Voorgerechten
Koud
Breekbrood met grasboter, kruidenboter en knoflooksaus. €10,50
Rundercarpaccio met pesto, balsamicouitjes, rucola en Parmezaanse kaas. €18,95
Steaktartaar met truffelmayonaise, een koekje van Parmezaanse kaas, balsamicouitjes en een pittige chutney van paprika en tomaat. €21,50
Gemarineerde cherrytomaatjes met burrata en parmaham. €19,75
Bruschetta van tomaat op toast met parmaham (kan vegetarisch). €15,50
Griekse salade van watermeloen, met zachte witte kaas, tzatziki en gebakken kip (kan vegetarisch). €18,50 / €15,50 (vega)
Visplankje: diverse soorten gerookte vis, gefrituurde vissnacks, brood en cocktailsaus. €19,75
Zwaardviscarpaccio met citroenmayonaise en pittige gebakken mosselen. €19,50
Spaanse tapasplank met onder andere brood met dips, olijven, albondigas, vleeswaren, kaasjes en tortilla. (per 2 personen). €13,50 p.p.
Warm
Coquilles met tropische chutney en krokante serranoham. €18,75
Champignons overbakken met Parmezaanse kaas in kruidensaus met toast. €12,50
Huisgemaakte kroket van chorizo en paprika op frisse salade met een dip van gepofte knoflook en gele paprika. €12,75
Soepen
Tomatensoep met soepvlees. €8,95
Knoflooksoep met kruidenolie en croutons. €9,25
Franse uiensoep. €8,95
Hoofdgerechten
Vlees
Franse kiprol gevuld met brie, omwikkeld in ham met een sausje van honing-tijm. €26,50
Huisgemarineerde spareribs met knoflooksaus. €27,50
Gemarineerde entrecote op Italiaanse gebakken roerbakgroenten met een pittige knoflooksaus. €34,50
Het is goed om te weten dat entrecote altijd een vetrandje bevat.
Varkenshaasspies met een saus van champignons, rozemarijn en spekjes. €32,50
Gebakken eend op een compote van kersen met een saus van frambozenbier. €36,50
Duo van rundersukade en biefstuk, op een puree van wortel-knolselderij met Parmezaanse kaas en rode uien compote. €39,50
Vis
Heilbot met gebakken gamba’s, frisse rucolasalade en bruschetta van tomaat. €32,50
Mexicaanse schol met een korst van tortillachips met guacamole en tomatensalsa. €32,50
Gebakken sliptong met remouladesaus. €29,95
Vega
Harira met harissa en een linzenpie met yoghurt-muntsaus. €25,50
Melanzana alla Parmigiana: Italiaanse ovenschotel met aubergine, tomaat en
Italiaanse vegaburger met tomaat, mozzarella, truffelmayonaise en gekaramelliseerde rode ui in rode wijn met zoete aardappelfrietjes. €25,50
Nagerechten
Cheesecake van bloedsinaasappel met een bodem van cantuccini. €13,75
Tarte tatin van appel met frambozenijs. €12,50
Tartufo (Italiaanse ijsbonbon met cacao), met hazelnootijs en karamel. €12,50
Duo van chocolademousse met hazelnoot en citroenmerenguetaart. €13,75
Coupe Minnarij: ijs van tropisch fruit, tropische chutney, slagroom en kokossnippers. €14,50