Wilt u telefonisch reserveren? Bel dan naar: 0316 372250 Reserveer online

Menukaart van Eethuisje de Minnarij (vanaf vrijdag 22 oktober)

 

Voorgerechten

Koud
Breekbrood met knoflooksaus, pesto en kruidenboter. €8,75

Gerookte eend met een salade van sinaasappel, walnoot en granaatappel, gebakken cantharellen en een stroop van Pedro Ximenèz. €10,50

Rundercarpaccio met truffelmayonaise, balsamicouitjes, grove stukjes Pecorinokaas en gebruineerde stukjes hazelnoot. €13,50

Bruschetta van peer en gorgonzola met rucola en een walnootdressing. €10,50

Zalmcarpaccio met zachte mierikswortelsaus, gefrituurde schorseneren en gebakken gamba’s. €13,50

Wildtrio: drieluik van hertencarpaccio, dubbelgetrokken wildbouillon en wildpaté. €14,95

Hertencarpaccio met rodewijnstroop, oude brokkelkaas en stukjes hazelnoot. €13,50

Warm
Slakken met kruidenboter en brood. €9,75

Huisgemaakte kroket van zuurkool en komijn. €9,75

Gegratineerde bospaddenstoelen op toast met truffelolie. €9,50

Coquilles op pompoencrème met groentechips en gedroogde parmaham met saus van rodeportsteranijs. €13,50

Soepen
Tomatensoep met soepvlees. €6,95

Dubbelgetrokken wildbouillon. €7,95

Pompoensoep met pompoenolie. €6,95


Hoofdgerechten

Vlees
Huisgemarineerde spareribs met knoflooksaus. €21,95

Duo van wildzwijnswang en wildzwijnshaas op rodekoolpuree met cranberrysaus. €24,50

Ravioli met knolselderij en truffel met wildzwijnswang en paddenstoelen. €24,50

Varkenshaasspies met Stroganoffsaus. €22,50

Kiprol gevuld met bospaddenstoelen omwikkeld in spek. €21,50

Hertenbiefstuk op rodekoolstamppot met rodeportsteranijssaus. €25,50

Biefstuk van de haas op een puree van vergeten groenten met gefrituurde schorseneren en rodewijnsaus. €35,-

Vis
Dorade met gebakken paddenstoel, Parmezaanse kaas, rucola, walnoot en truffelolie. €22,50

Kabeljauw omwikkeld in parmaham met mosterdsaus op een puree van voorjaarsgroenten. €22,50

Zalm op roergebakken vergeten groenten met een saus van spinazie. €23,95

Vega
Rodekoolstamppot met paddenstoelenhachee. €19,50

Pompoencurry met rijst. €19,50

Ravioli met truffel en paddenstoelen en saus van eekhoorntjesbrood. €19,50

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met bijpassende garnituur. Wilt u extra garnituur? Dan vragen wij daarvoor een kleine meerprijs van €1,50. Heeft u dieetwensen of allergenen? Geeft het gerust door aan de gastheer/-vrouw!
 
Nagerechten

Vanille-ijs met warme kersen. €6,75

Tarte tatin van appel met bosvruchtenijs. €8,50

Notencoupe met walnotenijs, hazelnootijs, karamelijs met karamel en gebrande noten. €8,95

Trio van chocolade: chocolademousse, chocoladetaart en hazelnootijs. €8,50

Crème brulée met kaneelijs. €7,50

Huisgemaakte apfelstrüdel met vanillesaus en vanille-ijs. €7,95

Kaasplankje van diverse soorten kaas. €10,50

 

 

 

 

 

 

 


Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen en geniet van onze culinaire en leuke activiteiten: