Wilt u telefonisch reserveren? Bel dan naar: 0316 372250 Reserveer online

Menukaart vanaf 5 juni

 

Koude voorgerechten

 

Breekbrood met knoflooksaus, zwarte olijventapenade en basilicumboter. €8,75

 

Italiaanse focaccia met een mayo van basilicum, rucolasalade, rundercarpaccio en Parmezaanse kaas. €13,50

 

Salade van druif met stukjes camembert, gerookte entrecote en een dressing van rode wijn. €12,50

 

Thaise glasnoedelsalade met gebakken kip en gamba’s met een pittige dressing, verse limoensap en stukjes gebrande cashewnoten. €12,50

 

Salade van rode en gele biet met een knikker van zachte geitenkaas met een korst van Italiaanse broodkruim en een dressing van groene appel en gebrande pistache. €10,50

 

Duo van steaktartaar van entrecote met truffelmayonaise en een koekje van Parmezaanse kaas en huisgedraaide filet american met mosterd en balsamicouitjes. €12,50

 

Couscoussalade met tomaat en basilicum met een tartaar van verse forel met dressing van tomaat, basilicum en dragon. €10,50

Tartaar van zalm met limoengelei, roze peper en gerookte zalm. €12,50

 

 

Warme voorgerechten

 

Huisgemaakte rendangkroketten met een pindamayonaise. €8,75

 

Pittige gele curry met gamba’s, peultjes en naanbrood. €9,50

 

Coquilles op een kruidenpureetje met een sausje van Pedro Ximenez en gedroogde nagelholt. €12,50

 

Soepen

 

Tomatensoep met soepvlees. €6,50

 

Vissoep met garnituur van mosselen, garnaaltjes en kreeft. €7,50

 

Pittige pindasoep met kip en geroosterde pinda’s. €6,50

 

Hoofdgerechten

 

Vlees

Tamme eendenborst op rood fruit met jus van tamarillo. €21,50

 

Getrancheerde rosé varkenshaas met een tuinkruidenpuree en een sausje van mosterd. €21,50

 

Huisgemarineerde spareribs met knoflooksaus. €19,75

 

Kiprol gevuld met Boursin, omwikkeld in Franse ham op gestoofde paprika met een jus van kip en Franse cognac. €18,95

 

Gegrilde entrecote met cajunboter. €22,50

 

Zachtgegaarde kalfswangetjes op een puree met tuinkruiden en een jus met voorjaarswortel. €22,50

 

Gebakken tournedos met rode uiencompote en een jus van balsamico. €34

 

Vis

Gebakken zalm met roerbakspinazie en beurre blanc saus. €22,50

 

Zeebaarsfilet op roerbakpeultjes, jonge mais en doperwtjes met aioli met safraan. €19,75

 

Gebakken scholfilet met een korstje van nacho’s en een tomatensalsa. €19,75

Vega

Harira met couscous. €18,75

 

Gevulde paprika’s met Mexicaanse bonenvulling gegratineerd met zachte ricotta. €17,75

 

 

Nagerechten

 

Appel-kaneelmuffin met hangop van kersen en citroen. €7,95

 

Caffè e gelato: vanille-ijs overgoten met espresso. €7,25

 

Crème brulee van tonkabonen. €7,95

 

Tiramisu van aardbeien. €7,95

 

Coupe Minnarij: pistache ijs, amaretto ijs, stracciatella, karamelsaus en cantuccinistukjes. €8,95

 

Tarte tatin van appel met frambozenijs en saus van rabarber. €8,25

 

 

 


Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen en geniet van onze culinaire en leuke activiteiten: