Menukaart
Voorgerechten
Koud
Breekbrood met knoflooksaus, kruidenboter en pesto. €9,25
Rundercarpaccio met pesto, balsamicostroop en Parmezaanse kaas. €17,75
Hertencarpaccio met hazelnootcrumble, rodeportstroop en oude brokkelkaas. €18,50
Wildtrio: wildbitterbal met mosterddip, hertencarpaccio, wildzwijnsham op suikerbrood met cumberlandsaus. €21,50
Visplank: diverse soorten gerookte vis. €18,75
Steaktartaar met truffelmayonaise, balsamicouitjes, toast en een koekje van Parmezaanse kaas. €19,95
Salade van gebakken ossenworst met Amsterdams zuur en gekaramelliseerde rode ui. €17,50
Warm
Slakken met kruidenboter. €11,50
Bospaddenstoelen op toast overbakken met Parmezaanse kaas en truffelolie. €16,95
Zuurkoolkroket met kummel en mosterddip. €12,95
Coquilles met uitgebakken spek en saus van Pedro Ximenèz op puree van vergeten groenten. €17,50
Soepen
Tomatensoep met soepvlees. €8,25
Pompoensoep met pompoenolie. €8,25
Wildbouillon met bospaddenstoelen. €10,50
Hoofdgerechten
Vlees
Huisgemarineerde spareribs met knoflooksaus. €25,50
Varkenshaas met mosterdsaus op puree van vergeten groenten. €25,50
Kiprol gevuld met bospaddenstoelen en roomkaas omwikkeld in ham met saus van eekhoorntjesbrood. €25,50
Gebakken eend met gewelde pruimen en saus van kersenbier. €26,50
Duo van rundersukade en biefstuk met op puree van vergeten groenten en laurierjus. €34,-
Italiaanse runderstoof met roseval aardappelen met knoflook en rozemarijn, Parmezaanse kaas en truffelolie. €24,50
Hertenbiefstuk met saus van rodeport-steranijs op puree van vergeten groenten. €32,50
Vis
Kabeljauw omwikkeld in Parmaham op gestoofde zuurkool met saus van grove mosterd. €26,50
Scholfilet met gebakken bospaddenstoelen gegratineerd met Parmezaanse kaas met truffelolie en rucola. €25,50
Zalm met ravioli gevuld met bospaddenstoelen en saus van eekhoorntjesbrood. €25,50
Vega
Oosterse pompoenstoof met tomaat, ui, yoghurt, munt, kurkuma en koriander. €23,50
Bospaddenstoelenhachee met puree van vergeten groenten. €23,50
Nagerechten
Duo van chocoladetaart en chocolademousse met kersenijs en stukjes hazelnoot. €11,50
Vanille-ijs met warme kersen. €9,75
Tarte tartin van appel met kaneelijs. €10,95
Schwarzwalder kersentaart: chocoladecake met slagroom, kersen en kirschwasser. €10,95
Notencoupe: hazelnootijs, walnootijs, kaneelijs, stukjes hazelnoot en karamelsaus. €12,50