Wilt u telefonisch reserveren? Bel dan naar: 0316 372250 Reserveer online

Menukaart van Eethuisje de Minnarij (vanaf vrijdag 30 september)

Koud

Breekbrood met notenpesto, knoflooksaus en walnoot-rucolaboter.  €8,95

Rundercarpaccio met pesto, balsamicostroop en Parmezaanse kaas. €15,50

Hertencarpaccio met oude brokkelkaas, rodeportstroop en crumble van hazelnoot. €16,50

Wildplank: wildpaté, diverse soorten wildham en zuurkoolbitterbal met mosterddip. €18,50

Najaarssalade met perenchutney met camembert en vijg omwikkeld met ham. (kan vegetarisch) €16,50

Steaktartaar met piccalilly, ingelegde groenten, schorseneren en toast. €17,25

Visdrieluik: zalmtartaar met rivierkreeftstaartjes, Japanse tonijntartaar met sesamzaadjes, sojasaus en wakamesalade en een bitterbal van Hollandse garnalen met whiskysaus. €17,50
Visbruschetta van tonijn en gerookte zalm met een frisse remouladesaus. €16,50

Carpaccio van oesterzwam met gebakken cantharellen, groentechips en truffelmayonaise.  €14,50

Extra brood bij het voorgerecht. €3,50

 

Warm

Coquilles op een puree van pastinaak met Pedro Ximenèz, vergetengroentenchips en gedroogde Italiaanse ham. €16,50

Zuurkoolkroket met kummel en mosterddip.   €14,50

Huisgemaakte waldorfsalade met gebakken duif en frambozendressing. (kan vegetarisch met gebakken cantharellen i.p.v. duif) €16,50

Bospaddenstoelen op toast met truffelolie.  €15,50


Soepen

Pompoensoep met pompoenolie.  €7,25

Tomatensoep met soepvlees. €7,25

Bospaddenstoelensoep met truffelolie.  €7,50

 

Hoofdgerechten

Vlees

Huisgemarineerde spareribs met knoflooksaus. €23,50

Tournedos op truffelpuree met schorseneren en rodewijn-lauriersaus. €34,-

Eend met gewelde pruimen en saus van Pedro-Ximenez. €32,-

Duo van gestoofde hertensukade op een puree van hete bliksem en hertenbiefstuk met wildjus. €32,50

Duo van wildgoulash en wildzwijnsfilet op pastinaakstamppot met rodeport-steranijssaus. €32,50

Kalfswangetjes op puree van rode kool met truffeljus. €29,50

Kiprol gevuld met bospaddenstoelen omwikkeld in ham met porcinisaus. €24,50

Varkenshaasspies met Stroganoffsaus. €25,50

 

Vis

Doradefilet overbakken met Parmezaanse kaas met bospaddenstoelen en truffelolie. €27,95

Kabeljauw omwikkeld in parmaham met mosterdsaus. €27,95

Zalm met gebakken mosselen en gamba’s met pittige tomatensaus.  €26,50

 

Vega

Stamppot van rode kool met bospaddenstoelenhachee. €21,50

Pompoenstoof met rijst. €21,50

Ravioli met bospaddenstoelen en mosterdsaus. €21,50


Nagerechten

Coupe Minnarij: walnootijs, hazelnootijs en stroopwafelijs met karamelsaus. €9,50

Crème brulée van tonkabonen en kaneelijs. €8,75

Tarte-tatin van appel met stoofperenijs. €8,75

Kletskop met advocaatmousse en vanille-ijs. €8,75

Duo chocola: chocolademousse met noga en chocoladetaart. €9,25

Cheesecake met amaretto en cantuccini. €9,25

Kaasplank: diverse soorten kazen met compote. €14,75

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen en geniet van onze culinaire en leuke activiteiten: