Menukaart
Voorgerechten
Koud
Breekbrood met kruidenboter en knoflooksaus. €10,50
Rundercarpaccio met pesto, balsamicouitjes, rucola en Parmezaanse kaas. €18,95
Hertencarpaccio met balsamicostroop, pistachecrumble, rucola en oude brokkelkaas. €19,95
Trio van vis: zalmcarpaccio, tartaar van gerookte forel en een garnalenbitterbal met cocktailsaus. €21,50
Bietencarpaccio met rodeportstroop, oude brokkelkaas en gebakken bospaddenstoelen. €18,50
Wilddrieluik: wildham op suikerbrood, zuurkoolbitterbal en wildpaté. €21,50
Warm
Bospaddenstoelen op toast met rozemarijn, tijm en knoflook gegratineerd met Parmezaanse kaas en truffelolie. €12,50
Huisgemaakte luxe viskroketten. €12,75
Soepen
Tomatensoep met soepvlees. €8,95
Mosterdsoep. €8,95
Wildbouillon. €8,95
Hoofdgerechten
Vlees
Kalfsschnitzel met huisgemaakte jachtsaus. €24,50
Varkenshaasspies met saus van champignons, rozemarijn en spekjes. €32,50
Hertenbiefstuk op vergetengroentenpuree met saus van rodeport-steranijs. €34,-
Duo van Vlaams stoofvlees en biefstuk van de haas met laurierjus. €36,50
Kiprol gevuld met bospaddenstoelen omwikkeld in ham met saus van spek en ui. €26,50
Vis
Kabeljauw omwikkeld in Parmaham met mosterdsaus op een vergetengroentenpuree. €32,50
Dorade met bospaddenstoelen overbakken met Parmezaanse kaas en truffelolie. €32,50
Vega
Bospaddenstoelenhachee. €25,50
Groentenstrüdel. €25,50
Nagerechten
Warme kersen met vanille-ijs en stukjes chocolade. €10,50
Apfelstrüdel met vanillesaus en vanille-ijs. €12,50
Duo van chocoladetaart en chocolade-ijs. €11,50
Panna cotta met bosvruchten en bosbessenijs. €11,50