Wilt u telefonisch reserveren? Bel dan naar: 0316 372250 Reserveer online

Menukaart van Eethuisje de Minnarij.

 

Koude voorgerechten

Breekbrood met walnootboter, olijventapenade en knoflooksaus. €7,95

Rundercarpaccio met Parmezaanse kaas, truffelmayo en balsamico-uitjes. €12,95

Verrassingstapasplankje: laat u verrassen door onze lekkere vleeswaren en andere hapjes. €13,95

Trio Italiano: Italiaanse bruschetta, rundercarpaccio en risottokroket. €12,50

Steaktartaar met truffelmayonaise en toast. €14,50

Trio van zalm: zalm met roomkaas in Italiaans brood, zalm in ginmarinade en zalmtartaar. €13,95

Bonbon van gerookte tonijn met tonijnmousse. €12,95

 

Warme voorgerechten

Champignons op toast met Parmezaanse kaas en truffelolie. €10,75

Ravioli gevuld met gorgonzola en gebakken champignons. €12,95

Rendangkroketten met oosterse pindadip. €10,50

Bruschetta met gegrilde peer, gorgonzola, walnoot en rucolasalade. €12,95

 

Soepen

Tomatensoep met soepvlees. €6,75

Lichtgebonden uiensoep met laurier en zwarte peper. €6,50

 

Hoofdgerechten vlees

Huisgemarineerde spareribs met knoflooksaus. €20,50

Eendenborst met gewelde pruimen en een sausje van Pedro Ximenèz. €23,50

Kiprol gevuld met mozzarella en zongedroogde tomaat omwikkeld in gerookte ham met een tomaat-basilicumsausje. €20,50

Rundersukade op knolselderijpuree met laurierjus. €23,50

Varkenshaas met uitgebakken spek en grove mosterdsaus. €22,75

Ossenhaasspies met paprika, ui, spek en pittige paprikasaus. €24,95

Provençaals stoofpotje met rode wijn, rozemarijn en een pureetje. €24,95

Biefstuk van de haas op een pureetje met een sausje van rode port en laurier (250gr.). €34,-

 

Hoofdgerechten vis

Heek met Balinese nasi en sojasaus. €21,50

Kabeljauw met spek en grove mosterdsaus. €22,50

Zalm met gamba’s op een pureetje met een saus van doperwt en crème fraîche en een chipje van vergeten groenten. 
€24,50

 

Vegetarische hoofdgerechten

Italiaanse stoofschotel met aubergine, paprika en een gepofte aardappel. €19,50

Balinese wrap gevuld met nasi met een sausje van vadouvan. €19,50

Groenteburger met bruschettamix, bospaddenstoelen en truffelolie op een Italiaanse bol. €19,50

 

Nagerechten

Trio van chocolade: chocoladetaartje, chocolade ijs met zoute karamel en gebrande hazelnoot en chocomousse. €8,75

Bladerdeegschelp met vanille-ijs, kersenijs, en slagroom met warme kersen. €7,50

Tarte tatin van peer met frambozenijs. €8,25

Huisgemaakte bosbessen-cheesecake. €8,25

Huisgemaakte bitterkoekjesbavarois. €8,25

Notencoupe: hazelnootijs, walnootijs, chocolade-ijs en pistache-ijs met gebrande noten, karamel en slagroom. €8,75

 


Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen en geniet van onze culinaire en leuke activiteiten: