Wilt u telefonisch reserveren? Bel 0316 372250 Reserveer online

 

Voorgerechten:                      
                       
Breekbrood de Minnarij met Franse gezouten boter met spek en ui, kruidenboter en knoflooksaus.             €7.50        
                       
Rundercarpaccio met truffel mayonaise, rucola en parmezaanse kaas.             €12.50        
                   
Luxe visplank met gerookte vissoorten en butterfly garnalen.             €13.50        
                       
Vers van de snijtafel hammetjes plank met diverse soorten hammen en worst.             €12.50        
                       
Wildtrio met wildzwijnsham, atjar van rodekool met gerookte eend en hertencarpaccio.             €13.50        
                       
Bokkenpootje van steak tartaar met truffel mayonaise.             €12.50        
                       
Bieten salade met gerookte heilbot, gebakken coquilles en saus van vadouvan.             €13.50        
                       
Hertencarpaccio met oude brokkelkaas, rode wijnstroop en stukjes walnoot.             €12.50        
                       
                       
                       
Voorgerechten warm:                      
                       
Wijngaard slakken met kruidenboter.             €9.75        
                       
Duo van wildkroket en zuurkoolkroket met mosterd dip.             €11.50        
                       
Crostini met gebakken paddenstoelen, parmezaanse kaas en truffelolie.             €9.75        
                       
Gebakken bloedworst met gekarameliseerde appel.             €9.75        
                       
                       
                       
Soepen:                      
                       
Tomatensoep met soepballetjes.             €6.75        
                       
Wildbouillon met rode port en bospaddenstoelen.             €7.00        
                       
Crèmesoep van zoete aardappel, fles pompoen en wortel.             €6,75        
                       
                       
                       
Hoofdgerecht vlees:                      
                       
Spies van varkenshaas met stroganoffsaus.             €19.50        
                       
Biefstuk van de haas met een saus van rode wijn en balsamico uitjes.             €31.50        
                       
Kiprolletje gevuld met bospaddenstoelen en een saus van spek.             €19.75        
                       
Huisgemarineerde spareribs met knoflooksaus.             €19.75        
                       
Hertenbiefstuk op zuurkoolstamppot met wildjus.             €24.50        
                       
Duo van wildzwijnsfilet met saus van rode port en wildgoulash.             €22.50        
                       
                       
                       
Hoofdgerechten vis:                      
                       
Geakken roodbaarsfilet afgelakt met appelstroop en mosterdsaus.             €21.50        
                       
Forelfilet met knoflook-amandel saus.             €21.50        
                       
Duo zalm en zeewolffilet met roerbak groenten en bieslooksaus.             €22.50        
                       
Tortelini van spinazie en ricotta met gebakken zeebaars en saus van tomaat.             €22,50        
                       
                       
                       
Vegetarische kaart voorgerecht:                      
                       
Huisgemaakte zuurkoolkroket met mosterd dip.             €9.75        
                       
Crostini met gebakken paddenstoelen, parmezaanse kaas en truffel olie.             €9.75        
                       
Crème soep van zoete aardappel, fles pompoen en wortel.             €6.75        
                       
                       
                       
Vegetarische kaart Hoofdgerecht:                      
                       
Pompoen stoof met bonen.             €17.50        
                       
Stamppot van vergeten groenten, zachte geitenkaas en noten.             €18.50        
                       
Rode kool stamppot met hachee van oesterzwammen.             €19.75        
                       
                       
                       
Dessert:                      
                       
Vanille ijs met warme kersen.             €6.95        
                       
Huisgemaakte bitterkoekjes bavaroise met vanille saus.             €7.25        
                       
Coupe Minnarij: hazelnootijs,  walnootijs, karamelijs en slagroom.             €7.95        
                       
Crème brûleè met kaneel en kaneelijs.             €7.50        
                       
Kaasplankje             €12.50        
                       
Cocktail van ijskoffie met chocolade, ammaretto frangelico en koffie ijs.             €6.95        
                       
                       
                       

 

                     

 

                     
                       
                       

 

           

 

 

 

 

                                                  

                       
                       
                       
                       

 

 

 

 

                     
                       
                       
                       

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen en geniet van onze culinaire en leuke activiteiten: