Menukaart van Eethuisje de Minnarij.
Koude voorgerechten
Breekbrood met walnootboter, olijventapenade en knoflooksaus. €7,95
Rundercarpaccio met Parmezaanse kaas, truffelmayo en balsamico-uitjes. €12,95
Verrassingstapasplankje: laat u verrassen door onze lekkere vleeswaren en andere hapjes. €13,95
Trio Italiano: Italiaanse bruschetta, rundercarpaccio en risottokroket. €12,50
Steaktartaar met truffelmayonaise en toast. €14,50
Trio van zalm: zalm met roomkaas in Italiaans brood, zalm in ginmarinade en zalmtartaar. €13,95
Bonbon van gerookte tonijn met tonijnmousse. €12,95
Warme voorgerechten
Champignons op toast met Parmezaanse kaas en truffelolie. €10,75
Ravioli gevuld met gorgonzola en gebakken champignons. €12,95
Rendangkroketten met oosterse pindadip. €10,50
Bruschetta met gegrilde peer, gorgonzola, walnoot en rucolasalade. €12,95
Soepen
Tomatensoep met soepvlees. €6,75
Lichtgebonden uiensoep met laurier en zwarte peper. €6,50
Hoofdgerechten vlees
Huisgemarineerde spareribs met knoflooksaus. €20,50
Eendenborst met gewelde pruimen en een sausje van Pedro Ximenèz. €23,50
Kiprol gevuld met mozzarella en zongedroogde tomaat omwikkeld in gerookte ham met een tomaat-basilicumsausje. €20,50
Rundersukade op knolselderijpuree met laurierjus. €23,50
Varkenshaas met uitgebakken spek en grove mosterdsaus. €22,75
Ossenhaasspies met paprika, ui, spek en pittige paprikasaus. €24,95
Provençaals stoofpotje met rode wijn, rozemarijn en een pureetje. €24,95
Biefstuk van de haas op een pureetje met een sausje van rode port en laurier (250gr.). €34,-
Hoofdgerechten vis
Heek met Balinese nasi en sojasaus. €21,50
Kabeljauw met spek en grove mosterdsaus. €22,50
Zalm met gamba’s op een pureetje met een saus van doperwt en crème fraîche en een chipje van vergeten groenten.
€24,50
Vegetarische hoofdgerechten
Italiaanse stoofschotel met aubergine, paprika en een gepofte aardappel. €19,50
Balinese wrap gevuld met nasi met een sausje van vadouvan. €19,50
Groenteburger met bruschettamix, bospaddenstoelen en truffelolie op een Italiaanse bol. €19,50
Nagerechten
Trio van chocolade: chocoladetaartje, chocolade ijs met zoute karamel en gebrande hazelnoot en chocomousse. €8,75
Bladerdeegschelp met vanille-ijs, kersenijs, en slagroom met warme kersen. €7,50
Tarte tatin van peer met frambozenijs. €8,25
Huisgemaakte bosbessen-cheesecake. €8,25
Huisgemaakte bitterkoekjesbavarois. €8,25
Notencoupe: hazelnootijs, walnootijs, chocolade-ijs en pistache-ijs met gebrande noten, karamel en slagroom. €8,75