Wilt u telefonisch reserveren? Bel 0316 372250 Reserveer online

 

Voorgerechten koud:                      
                       
Breekbrood de Minnarij met pesto, knoflooksaus en kruidenboter.             €7.75        
                       
Rundercarpaccio met truffelmayonaise, balsamico uitjes en Parmezaanse kaas.             €12.75        
                   
Dungesneden nagelholt met kalstartaar, pompoenmayonaise en gefrituurde schorseneren.             €12.75        
                       
Quiche van zuurkool en rozijnen met dungesneden wildham.             €12.75        
                       
Hertencarpaccio met rodewijnstroop, oude brokkelkaas en een crumble van hazelnoot.             €13.50        
                       
Visplankje met diverse soorten vis.             €13.50        
                       
Duo van vis: rijstloempia van glasnoedels, pittige kool en garnalen en tartaar van tonijn met sesam- en sojasaus.             €12.95        
                       
Zalmcarpaccio en zalmtartaar met peterseliemayonaise, kappertjes en een salade met een dressing van pistache.             €12.95        

 

                     
                       
                       
Voorgerechten warm:                      
                       
Slakken in kruidenboter uit de oven.             €9.95        
                       
Gegratineerde bospaddenstoelen op toast met Parmezaanse kaas en truffelolie.             €10.50        
                       
Zuurkoolkroket met een mosterddip.             €9.95        
                       
Ravioli gevuld met bospaddenstoelen en een saus van eekhoorntjesbrood.             €10.50        
                       
                       
                       
Soepen:                      
                       
Tomatensoep met soepvlees.             €6.95        
                       
Zuurkoolsoep.             €6.95        
                       
Pompoensoep met pompoenolie.             €6.95        
                       
                       
                       
Hoofdgerecht vlees:                      
                       
Kalfswangetjes op een bedje van rodekoolstamppot met een appeltjeslaurier jus.             €21.95        
                       
Biefstuk van de haas op een puree van knolselderij en gefrituurde schorseneren met een truffeljus.              €32.50        
                       
Kiprolletje gevuld met bospaddenstoelen omwikkeld in Italiaanse ham met een sausje van eekhoorntjesbrood.             €19.95        
                       
Huisgemarineerde spareribs met knoflooksaus.             €19.95        
                       
Varkenshaasspies met spek en ui met een sausje van spek en champignons.             €21.50        
                       
Gebakken eend met een saus van gewelde pruimen.             €22.50        
                       
Kalfsoester op gekrameliseerde witlof met een saus van rode port en vanille.             €23.50        
                       
Vlaams stoofvlees in donkerbier met Vlaamse friet en truffelmayonaise.             €22.50        
                       
                       
                       
Hoofdgerechten vis:                      
                       
Schol met gebakken paddenstoelen, Parmezaanse kaas en truffelolie.             €22.50        
                       
Duo van rundersukade en kabeljauw op een puree van vergeten groenten met een jus.             €23.75        
                       
Gebakken dorade afgelakt met Rinse appelstroop ene en zachte mosterdsaus.             €21.75        
                       
Duo van zalm en heilbot op gestoofde prei  met een sausje van tuinkruiden.             €21.50        
                       
                       
                       
Vegetarische kaart voorgerecht:                      
                       
Gegratineerde bospaddenstoelen op toast met Parmezaanse kaas en truffelolie.             €10.50        
                       
Zuurkoolkroket met een mosterddip.             €9.95        
                       
Ravioli gevuld met bospaddenstoelen en een saus van eekhoorntjesbrood.             €10.50        
                       
Quiche van zuurkool en rozijnen.             €9.95        
                       
Pompoensoep met pompoenolie.             €6.95        
                       
                       
                       
Vegetarische kaart hoofdgerecht:                      
                       
Pittige pompoenstoof op gele rijst.             €19.95        
                       
Pastei van zuurkool en aubergine.             €19.95        
                       
Rodekoolstamppot met paddenstoelenhachee.             €19.95        
                       
                       
                       
Dessert:                      
                       
Vanille ijs met warme kersen.             €7.25        
                       
Hangop met appel en kaneel.             €7.25        
                       
Trio van karemelijs, chocoladetaartje en chocolademousse met kersen.              €8.25        
                       

Crème brûlée.

            €6.75        
                       
Kaasplankje van Hollandse kaas (zolang de voorraad strekt).              €12.75        
                       
Vanille bavarois met bosvruchten.              €7.25        
                       
Notencoupe: walnootijs, hazelnootijs en pistache-ijs met gebrande noten             €7.50        
                       
Cocktail van ijskoffie met chocolade, amaretto, Frangelico en koffie-ijs.              €7.25        
                       
                       
                       

 

                     

 

                     
                       
                       

 

           

 

 

 

 

                                                  

                       
                       
                       
                       

 

 

 

 

                     
                       
                       
                       

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen en geniet van onze culinaire en leuke activiteiten: